342199445_559355729401512_5979449974304603914_n

Ermal Dredha: Bashkia e Vlorës do të jetë në shërbim të qytetarëve

Ermal Dredha, kandidati i Partisë Socialiste për qytetin e Vlorës, zhvilloi një takim me qytetarët në lagjen 24 Maji për të diskutuar shqetësimet dhe idetë e tyre për përmirësimin e komunitetit. Dredha theksoi rëndësinë e vendosjes së qytetarëve në radhë të parë dhe u zotua të krijojë një politikë të dyerve të hapura në Bashkinë e Vlorës për t’i shërbyer më mirë nevojave të qytetarëve.

“Në Bashkinë e Vlorës do gjeni një derë të hapur në Bashkinë e Vlorës, që do të jetë në shërbim të qytetarit ashtu si është dhe motoja jonë, i pari është qytetari dhe më pas vijnë ata që drejtojnë”, tha Dredha. “Jeni ju që na zgjidhni ne, që jemi thjesht kalimtarë. Nga Ermali apo shumë të tjerë që mund të jenë kryetarë bashkie, si dhe skuadra që do të punojë me ne.”

Dredha theksoi rëndësinë e dëgjimit të komenteve dhe kritikave të qytetarëve për të përmirësuar efektivitetin e qeverisjes vendore. Ai u bëri thirrje qytetarëve që të jenë zë aktiv për bashkinë, duke theksuar se reagimet e tyre janë vendimtare për formësimin e vizionit të qeverisë.

“Dhe e vetmja mënyrë për ta çuar Vlorën përpara është që ju të jeni zëri dhe veshi ynë. Të jeni kritika jonë”, tha Dredha. “Sepse nga kritikat tuaja ne mund ta bëjmë punën tonë më mirë dhe të paraqesim vizionin që ka qeveria”.

Takimi me qytetarët në lagjen 24 Maji përfshiu një gamë të gjerë temash diskutimi, duke përfshirë përmirësimin e infrastrukturës, zhvillimin e komunitetit dhe bizneset lokale. Dredha u zotua se do t’i japë prioritet këtyre çështjeve dhe do të punojë me qytetarët për të krijuar një të ardhme më të mirë për Vlorën.

“Ne jemi të përkushtuar për krijimin e një Bashkie të Vlorës transparente, efikase dhe të përgjegjshme ndaj nevojave të qytetarëve”, tha Dredha. “Jam mirënjohës për mundësinë që të dëgjoj nga njerëzit e lagjes 24 Maji dhe mezi pres të punojmë së bashku për ta bërë Vlorën qytet sa më të mirë për të gjithë”.

Lagja 24 Maj në muajt në vazhdim do të ketë në hapësirat e veta një kënd lojërash për fëmijët. Ndërkaq do të bëhen investime dhe në Kopshtin nr. 1 i cili do të rikonstruktohet tërësisht.

Comments are closed.