Ermal Dredha

Kryetar i Bashkisë Vlorë

main slider perpara
about ermal

Njihuni me Ermalin

Ermal Dredha është një diplomat dhe politikan shqiptar me përvojë. Ai ka shërbyer si Drejtor i Protokollit të shtetit, Konsull italian në Bari dhe vitet e fundit si Ambasador i Shqipërisë në Emiratet e Bashkuara Arabe. Me kualifikime post universitare në vende të ndryshme të botës, ai flet rrjedhshëm gjuhën angleze dhe atë italiane. Në prill të vitit 2023, ai u përzgjodh si kandidat i Partisë Socialiste të Shqipërisë për kryetar në Bashkinë e Vlorës. Ermali rrjedh nga një familje intelektualësh vlonjatë, është i martuar dhe baba i dy vajzave.

PROGRAMI

7 Pikat e programit tim
për Vlorën

Një qytet i pastër

Një ekonomi e fortë

Një qytet solidar

Një qytet turistik

Një qytet i rrethuar nga zona rurale

Një qytet i mirëarsimuar dhe i shëndetshëm

Një qytet i organizuar

SKUADRA

KANDIDATËT E KËSHILLIT BASHKIAK

Kandidatët e Këshillit Bashkiak Vlorë përfshin një listë me përfaqësues nga të gjitha komunitetet por dhe profesionet.

Our Team

Meet With Phlox
Team Member

demo-attachment-126-confident-construction-engineer-architect-QBR-1

Founder And Thinker

Jack Rian
demo-attachment-127-192505-OXNYZX-82

Ceo And Head Of Idea

Lukan Depina
demo-attachment-128-building-in-progress-and-crane-machinery-K37BCN8

Product Designer

Serge Hunt
demo-attachment-130-young-woman-worker-on-the-construction-site-P6CBEA3

Project Manager

Angine Torres

portfolio

Case Solution

Customer Say

Client's Testimonial

Andrew Rathore

Executive
mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone and feel the charm of existence in this spot

Andrew Rathore

Executive
mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone and feel the charm of existence in this spot

Andrew Rathore

Executive
mornings of spring which I enjoy with my whole heart. I am alone and feel the charm of existence in this spot

Lajme